Beste klanten,

Het was al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu gaat het echt gebeuren. De Goei Goesting sluit haar deuren op 13 maart as. De sluiting is geen eigen keuze, maar is een beslissing die we genomen hebben uit een gedwongen situatie. Onze keuken wordt nl. afgebroken omdat er op deze plaats een nieuw bouwproject komt.Een restaurant zonder keuken....???

Dit is de belangrijkste reden waarom we beslist hebben om na 15 succesvolle jaren in schoonheid te eindigen en ons ten volle te storten op een nieuw, hedendaags concept, maar dit dan wel zonder eten.

We zullen na 2,5 maand zware verbouwingen terug opengaan met een trendy drankenconcept voor jong en oud.Geen danstent en geen loungebar. Wel een chic, hip en gezellige bar - café, waar je vanaf 's morgens terecht kan voor de beste koffie en thee - vanaf 17u. voor een gezellig aperitief met jazzy -loungy music - en later op de avond voor cocktails, gins, bubbels, een lekker glas wijn of een biertje en dit met goeie, leuke swingende muziek (DJ in het weekend).

Een gedeelte van de Goei Goesting' menukaart zal toegevoegd worden aan de kaart in Buon'Eatalia en Buon'Eatalia zal vanaf dan ook 7/7 dagen open zijn.

L'Aperi vino krijgt 50 zitplaatsen erbij en er wordt een splinternieuwe, high-tec keuken gebouwd. De kaart van L'Aperi vino wordt daarbij ook uitgebreid met een aparte grillkaart waarop verschillende dry-aged rundsoorten zullen pronken. Personeelsleden van de Goei Goesting worden verdeeld over L'Aperi vino, Buon'Eatalia en de nieuwe bar.

Voilà...dit is wat er gaat gebeuren!!!

Tenslotte wil ik al onze trouwe klanten danken voor al de jaren dat ze de Goei Goesting in hun hart droegen, maar verwelkomen hun tegelijkertijd in één van de twee andere restaurants, Buon'Eatalia of L'Aperi vino. Wij zullen hen ook daar met veel passie en gedrevenheid verwennen.

Ook danken wij al onze medewerkers voor hun inzet, trouw en harde werk gedurende de jaren in de Goei Goesting.

Dirk & Fabienne

Ambiance label Instagram Fullscreen

© De Goei Goesting – Zuivelmarkt 18, 3500 Hasselt – 011 32 52 82 – info@degoeigoesting.bepowered by alerto